Zelf schoenen ontwerpen populairder

Te kleine schoenen voor veel vrouwen geen probleem
November 14, 2009
Nieuwe website Converse Schoenen
March 20, 2010

Steeds meer consumenten willen zelf hun sneakers ontwerpen. Het begon allemaal met NikeID. Deze website werd gelanceerd in 2001 en gaf Nike-fans de kans om hun eigen sneakers samen te stellen. Dit platform werd een begrip en steeds meer sneakermerken volgden dit voorbeeld, zo ook Converse.

Nike heeft inmiddels zelfs een iPhone applicatie ontwikkeld voor deze formule.

Binnenkort wordt het allereerste customize platform voor vrouwelijke schoenen gelanceerd. iCreate-Shoes wordt een website waar iedereen met verschillende stijlen en voorkeuren een uniek paar schoenen kan maken.

8 Comments

 1. Amber de Vries says:

  Hallo, kan je nu al online sneakers ontwerpen van Converse?
  Op http://www.Converse.com heb ik al mijn eigen sneaker gemaakt, maar die verzenden ze niet naar Nederland.
  Daarom wil ik vragen of je al online kan ontwerpen en verzenden naar Nederland
  groeten Amber

 2. Evelien says:

  Ik heb precies het zelfde “probleem als amber…
  Ik vind ze heel leuk geworden en wil ze graag kopen kan dat ook via een anderen site?

 3. lotte says:

  ik heb precies hetzelfde probleem als evelien en amber heb ik allemaal vette gympen lopen ontwerpen kom je er achter dat ze ze niet naar nederland sturen is er misschien een ander manier zodat het wel kan?

 4. Geert says:

  Hoi, het is inderdaad erg leuk om zelf schoenen te ontwerpen op Converse.com. Maar zoals jullie hebben gemerkt is het niet mogelijk deze direct naar Nederland te verzenden. Dit kan echter wel, wanneer je ze via usa2you.com laat verzenden, alleen zijn de vaste kosten te hoog. Ik stel voor de handen ineen te slaan en samen te bestellen en de door je zelf ontworpen schoenen via usa2you naar Nederland te halen. Wat denken jullie hiervan? Ps: de kosten per paar komen bij bestellingen > 5 paar totaal niet boven de 90 euro uit. en dan heb je schoenen die niemand heeft!!!

 5. Kim says:

  Hoe weet ik dat ik niet opgelicht word via die site(usa2you.nl) want, tegenwoordig kan je niemand vertrouwen….. Want die schoenen kosten veel geld en anders ben je dat geld kwijt… ik ben al een keer opgelicht vandaar.

 6. admin says:

  Je kunt ze even bellen? Hun telefoonnummer staat op hun site:
  “Remco is gedurende Nederlandse kantoortijden bereikbaar op: 030 – 890 6678.”

 7. Hallo, Hier Remco van USA2YOU.nl Bovenstaand nummer is verouderd en is nu 035-7732186 (staat ook op site). Mbt post van Kim: google onze bedrijfsnaam en onze eigen namen. Dan zul je zien dat er genoeg over ons geschreven wordt in positieve zin… Als we in de oplichtingsbusiness zitten, zou je dat direct moeten kunnen lezen…
  mvrgr

  Remco Kuipers – usa2you.nl
  Any USA Store @ Your Door!
  info@usa2you.nl
  035-7732186
  06-47763125

 8. Cynthia says:

  Beste Converse liefhebbers, via onze service kan je de zelfgemaakte Converse wel thuis geleverd krijgen! Je maakt je eigen ontwerp en emailt mij de link van de afgemaakte schoen. Ik bestel en betaal ze en stuur ze door naar jouw adres . Voor meer info klik op deze link http://www.winkelindeusa.nl/c-337248/converse-ontwerp-uw-eigen-allstars/

  Ook zet ik geregeld foto’s van ontworpen Converse op mijn Facebook voordat ze naar de klant worden verstuurd . Neem een kijkje http://www.facebook.com/Winkelindeusa

  Als er vragen zijn , hoor ik het ook graag
  Vriendelijke groet, Cynthia , Winkel in de USA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *