De 32 Mooiste Zelfgemaakte Converse All Stars Schoenen

Converse & Number (N)ine
March 20, 2010
Blondie ontwerpt nieuwe Converse Schoenen
March 21, 2010

Hier is de top 32 van zelfgemaakte Converse schoenen. Het zijn stuk voor stuk mooie schoenen. Sommige zou ik zelf niet aantrekken omdat ze iets te extreem zijn. Maar het is zeker de stijl van de hardcore Converse verslaafde :-).

converse-design-custom-42converse-design-custom-45converse-design-custom-11converse-design-custom-81

converse-design-custom-80converse-design-custom-79converse-design-custom-76converse-design-custom-75converse-design-custom-74converse-design-custom-73converse-design-custom-72converse-design-custom-71converse-design-custom-70converse-design-custom-69converse-design-custom-68converse-design-custom-67converse-design-custom-66converse-design-custom-64converse-design-custom-63converse-design-custom-62converse-design-custom-61converse-design-custom-60converse-design-custom-59converse-design-custom-58converse-design-custom-57converse-design-custom-56converse-design-custom-55converse-design-custom-53converse-design-custom-3
2converse-design-custom-29

6 Comments

 1. Kim says:

  Hallo,
  allereerst wil ik even zeggen dat uw ontwerpen allemaal heel mooi zijn. Ik zou graag de wit met glinstertjes en bloemetjes en een pauw en paars van binnen bestellen is dat mogelijk??
  groetjes Kim

 2. admin says:

  @Kim,

  Deze kun je zelf ontwerpen op de website 🙂

 3. User says:

  Waar? Op welke website en waar op de website?

 4. admin says:

  Op http://www.converse.com
  Ik zal hier ook een keer een artikel over schrijven.

 5. Pauline says:

  Je kan wel mooie schoenen ontwerpen, maar: ze kunnen niet verzonden worden, ze shippen niet buiten de USA. Ik heb ook al meerdere schoenen op mijn converse lijst staan, en ik wacht maar tot ze verzonden kunnen worden naar de NL. Wie weet raad hoe ik ze toch hier krijg? (ik ken niemand in USA)

 6. All star fan says:

  Ik wil ze supergraag ! Maar zijn veel te duur voor me ik betaal het zelf maar heb maar €32 en ik vind er geen die zoveel ong. kosten aub als iemand het vind met maat 36 zeg het hier dan aub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *