Nieuwe website Converse Schoenen

Zelf schoenen ontwerpen populairder
November 14, 2009
Converse & Number (N)ine
March 20, 2010

Zoals het je misschien is opgevallen hebben wij een nieuwe website laten ontwikkelen. De oude website was ook nog goed, alleen waren we toe aan iets nieuws. De website is ontwikkeld door dit website bedrijf.

Wij zoeken vrijwillige schrijvers!

We willen vaker berichten schrijven op onze site/weblog. Dit om jullie te informeren en omdat wij het leuk vinden. Maar daar hebben wij wel hulp nodig.
Ben jij enthousiast, vind je mode leuk, wil je meer ervaring opdoen met web teksten schrijven en wil jij ons team komen versterken? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Of kijk eens bij de vacatures.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *