Boxershorts voor mannen

Discokleding voor feestelijke gelegenheden
September 13, 2016
Pumps, pumps en nog meer pumps
September 13, 2016

Boxershorts voor mannen
Voor veel mannen zijn boxershorts de eerste keuze als het gaat om het kiezen van ondergoed. Er is een groot aanbod van verschillende merken en er is daarom altijd wel een merk boxershorts dat voor jou lekker zit. Als je eenmaal je favoriete heb gekozen, kun je daar natuurlijk altijd bij blijven. Ieder seizoen komen er weer nieuwe variaties in kleuren en materialen bij, zo kun je blijven variëren. Toch kan het leuk zijn om ook eens wat anders te proberen en misschien word je wel aangenaam verrast. Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een boxershort.

Kleur en dessin
Mooi en hip ondergoed is niet alleen meer voor de dames, maar ook steeds meer mannen vinden het belangrijk dat hun ondergoed niet alleen comfortabel is maar er ook leuk uitziet. Dit heeft gezorgd voor een enorme grote keuze in winkels waarbij alle kleuren geaccepteerd zijn en de gekste dessins spatten van het rek. Van ruitjes, strepen, teksten tot hele stripverhalen, het kan allemaal. Het uitkiezen van de favoriete stijl en merk is vaak geen probleem, maar daarnaast heb je de keuze uit verschillende maten en materialen.

Katoen of synthetisch?
Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de meeste mensen liever katoenen ondergoed dragen dan ondergoed van synthetisch materiaal. De reden hiervoor is dat katoen beter zweet absorbeert, goed ademt en vaak warmer is. Het voordeel van synthetische boxers is dat de stof vaak langer mooi blijft en minder snel slijt. Ook zijn ze makkelijker te wassen dan boxershorts van katoen. Je hebt er dus vaak langer plezier van. Boxershorts met een gemixte stof is vaak het minst prettig en gaat het snelst kapot. Al met al is de keuze persoonlijk. Kies je voor iemand anders, dan is katoen de veiligste keuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *