Discokleding voor feestelijke gelegenheden

Een fietsbroek kopen
September 13, 2016
Boxershorts voor mannen
September 13, 2016

Discokleding voor feestelijke gelegenheden
Als je een leuke retro themafeestje of verkleedfeest hebt wil je daarvoor natuurlijk de leukste outfit hebben. De term disco verwijst naar een muziekstijl uit de jaren 80, denk maar aan artiesten als Michael Jackson, Madonna, ABBA en KC & the sunshine band. Er zijn veel verschillende soorten discokleding waar je uit kunt kiezen, met wijde pijpen en veel glitters en kleuren. Daarnaast maak je je outfit helemaal af met een leuke hoed of pruik en een gekke zonnebril.

Discokleding voor mannen
Bij typische discostijl kleding voor mannen kun je denken aan een afro-kapsel en een felgekleurde, glimmende satijnen blouse. Deze laat je natuurlijk half open voor de dames. Onder de blouse draag je een broek met wijd uitlopende pijpen om je disco look compleet te maken. Je kunt je outfit nog verder opleuken door het dragen van een gekleurd jasje en een grote zonnebril met gekleurde glazen. Denk ook eens aan een glitterhoed voor op je pruik.

Discokleding voor vrouwen
Als vrouw is de sleutel tot een succesvolle disco-outfit heel simpel: heel veel glitter. Wat denk je van een mooie glimmende jurk en een felgekleurde pruik? Je kunt ook kiezen voor een strakke glitterbroek met wijd uitlopende pijpen. Als accessoires kun je denken aan een zonnebril met verschillende kleuren en bijvoorbeeld discobal oorbellen. Ga je helemaal in stijl dan kunnen de plateauzolen en hoge laklaarzen natuurlijk niet ontbreken.

Accessoires
Ga je naar een discofeestje maar wil je niet een helemaal in discokleding? Dan kun je natuurlijk ook je gewone feestelijke kleren opleuken met wat disco accessoires. Denk hierbij aan een gekleurde zonnebril, een glitterhoed of gekke pruik. Neonpanty’s, glimmende stropdassen of lange zilverkleurige handschoenen kunnen je outfit helemaal opleuken. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *