Parel oorbellen in 6 verschillende stijlen

Hoe mannen denken over kleding
April 5, 2017
Dameshandel groothandel vinden (waar kleding kopen in de BENELUX)
December 8, 2017

Volgens Jackie Kennedy zijn parels altijd geschikt. Maar in 2018 is dit meer waar dan het ooit was tijdens Jackie’s leven. Iedereen kan ze dragen, voor iedere gelegenheid en nu ook bij iedere outfit, want de designers van de grote modehuizen hebben de parel teruggebracht. We zien ze nu niet alleen aan ‘snoeren en snoeren’, zoals Coco Chanel alle vrouwen wilde zien. Het lijkt wel of de parels heruitgevonden zijn; ze komen nu zelfs terug in accessoires als tassen en schoenen. Doe mee met deze trend door te beginnen met een paar parel oorbellen.

  • Vintage; de klassieke parelknopjes die je moeder nog heeft liggen geven een vrouw gemakkelijk en snel een vintage en chic uiterlijk.
  • Jong en vrouwelijk; draag parels aan lange oorbellen, onderaan een gouden kettinkje of als een mini snoertje parels aan je oren.
  • Stoer met stijl; de dubbele parel oorbellen bestaan uit een kleine parel op je oorlel en een oversized parel als stopper. Ze doen denken aan de zogenaamde ‘tunnels’ voor uitgerekte gaatjes.
  • Bohemian of hippie; parels aan een lederen koordje. Omdat parels altijd geschikt zijn, kunnen ze dus ook gecombineerd worden met onverwachte materialen.
    Shoptip: Ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/ibiza-oorbellen/
  • Artsy en uniek; ongelijke parel oorhangers, of oorbellen met barokke parels (parels die absoluut niet rond zijn), of zelfgemaakte kunststukjes waarbij parel kralen gebruikt zijn.
  • Exotisch of mystiek; zwarte parels hebben verborgen betekenissen in legendes en mythes uit verre landen. Simpele oorbellen met een enkele zwarte parel draag je als een statement piece.

Parel oorbellen hoeven niet duur te zijn. Kijk bijvoorbeeld eens hier: Ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/parel-oorbellen/. De zogenaamde faux parels, die gemaakt zijn van schelpen geven je dezelfde uitstraling en worden volop gebruikt op de runway. Wil je liever echte parels? Gekweekte parels hebben niet hetzelfde prijskaartje als natuurlijke parels. Voor de mode maakt het weinig uit. Het is de statement die je maakt, in de stijl die bij jou past.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *